Zelf-compassietraining start op 2 oktober


Zelf-compassietraining start op 2 oktoberVanaf 2 oktober 2017 geven Marijke de Koning en Karin van Kruijsdijk opnieuw een Zelf-compassietraining. 
De training bestaat uit 8 bijeenkomsten en één stiltedagdeel.

Kosten: 350,- (in sommige situaties is reductie mogelijk).

Wanneer je geïnteresseerd bent in de Zelf-compassietraining kun je je vrijblijvend aanmelden voor de introductie-workshop op 18 september van 19:00 tot 21:00 uur. Kosten: € 15,-. Als je daarna met de compassietraining meedoet is de workshop gratis. Tijdens de workshop geven we informatie over de training en we zullen enkele oefeningen doen. Wanneer je vragen hebt is er gelegenheid om die te stellen.
 

Meer informatie over de training

Therapie

Je kunt terecht bij Henk Daniëls, Gestalttherapeut en bij Karin van Kruijsdijk, GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd). Therapie bij Henk Daniëls wordt (deels) vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, Karin van Kruijsdijk wordt - met verwijsbrief - vergoed vanuit de Basisverzekering.
Je kunt ook terecht wanneer je de behandeling zelf betaalt, of deze door de werkgever wordt vergoed. 

Lees verder

Mindfulness

Mindfulness betekent aan-
dachtig aanwezig zijn in het hier-en-nu, vanuit een vriendelijke, milde en open houding. Het is een houding en manier van leven die ons, ook in ons werk, inspireert. Karin van Kruijsdijk geeft sinds 2007 Mindfulnesstrainingen. 


 
Lees verder

Coaching

In ons werk en persoonlijk leven komen we situaties tegen waarin we tegen de grenzen van onze mogelijkheden op dat moment aanlopen. Dan is het tijd om de balans op te maken, om na te gaan waar de schoen wringt.Lees verder