Spiritualiteitsgroepen

Geef me een plek waar ik kan 'zijn', waar ik kan delen in het vertrouwen dat er geluisterd en gekeken wordt. Dat er geluisterd en gekeken wordt naar wie ik ben en naar wat mij beroert en beweegt. Dan zal ik mij mens voelen en 'weten' wat de zin van mijn 'zijn' is.

Deze groep wil een ontmoetingsplaats zijn voor mensen die al een weg gegaan zijn in het zich bewust worden van de eigen persoon. Een ontmoetingsplaats waar delen en betrokkenheid staan naast een eigen verdere spirituele ontwikkeling.
Een plek waar je in het samenzijn voeding en inspiratie op kunt doen.

Ik stel mij voor dat spiritualiteit ontstaat in de ontmoeting, vanuit een ruimte die 'tussen' ons is en waarin je je kunt bewegen als je je uitgenodigd voelt.
Middelen die ons daarin ter beschikking staan zijn o.a. meditatie, dialoog, 
rituelen, afhankelijk van wat wordt ingebracht of ontstaat als thema.

Deze groep komt eens per maand bijeen op woensdagavond en wordt begeleid door Henk Daniëls.

     Zonder jou ben ik mezelf niet
     Met jou hou ik op te bestaan


Therapie

Je kunt terecht bij Henk Daniëls, Gestalttherapeut en bij Karin van Kruijsdijk, GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd). Therapie bij Henk Daniëls wordt (deels) vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, Karin van Kruijsdijk wordt - met verwijsbrief - vergoed vanuit de Basisverzekering.
Je kunt ook terecht wanneer je de behandeling zelf betaalt, of deze door de werkgever wordt vergoed. 

Lees verder

Mindfulness

Mindfulness betekent aan-
dachtig aanwezig zijn in het hier-en-nu, vanuit een vriendelijke, milde en open houding. Het is een houding en manier van leven die ons, ook in ons werk, inspireert. Karin van Kruijsdijk geeft sinds 2007 Mindfulnesstrainingen. 


 
Lees verder

Coaching

In ons werk en persoonlijk leven komen we situaties tegen waarin we tegen de grenzen van onze mogelijkheden op dat moment aanlopen. Dan is het tijd om de balans op te maken, om na te gaan waar de schoen wringt.Lees verder