Psychosociale hulp

Zorg die vergoed wordt vanuit het aanvullend pakket van de zorgverzekering noemen wij psychosociale begeleiding.

 

Je hoeft geen eigen risico te betalen.

Therapie bij Henk Daniëls wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed tot een bepaald maximum (afhankelijk van de polis).
Bij Karin van Kruijsdijk wordt therapie die niet in aanmerking komt voor vergoeding vanuit de basisverzekering soms ook vergoed in de aanvullende polis. Je kunt dit nakijken in de polisvoorwaarden. 


De kosten voor psychosociale begeleiding zijn 90,- per sessie van 50 min.Therapie

Je kunt terecht bij Henk Daniëls, Gestalttherapeut en bij Karin van Kruijsdijk, GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd). Therapie bij Henk Daniëls wordt (deels) vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, Karin van Kruijsdijk wordt - met verwijsbrief - vergoed vanuit de Basisverzekering.
Je kunt ook terecht wanneer je de behandeling zelf betaalt, of deze door de werkgever wordt vergoed. 

Lees verder

Mindfulness

Mindfulness betekent aan-
dachtig aanwezig zijn in het hier-en-nu, vanuit een vriendelijke, milde en open houding. Het is een houding en manier van leven die ons, ook in ons werk, inspireert. Karin van Kruijsdijk geeft sinds 2007 Mindfulnesstrainingen. 


 
Lees verder

Coaching

In ons werk en persoonlijk leven komen we situaties tegen waarin we tegen de grenzen van onze mogelijkheden op dat moment aanlopen. Dan is het tijd om de balans op te maken, om na te gaan waar de schoen wringt.Lees verder