Medewerkers

Onze praktijk bestaat sinds 1984. In ons werk is de ontmoeting met de cliënt uitgangspunt. In een therapeutisch proces werken we samen aan verandering. Daarbij gaan we uit van de kracht van de hulpvrager.

Miv. 2018 bouwt Henk Daniëls zijn praktijk af. Hij neemt geen nieuwe cliënten meer aan.

Henk Daniels en Karin van Kruijsdijk

Wij (Henk Daniëls (1953) en Karin van Kruijsdijk (1953)voelen ons thuis bij een manier van werken waarin ruimte en tijd is om elkaar écht te ontmoeten. In de ontmoeting ligt de mogelijkheid om te ontdekken wie je bent. In dit proces van ontdekken is onze positie die van aanwezige, betrokken en vakkundige werkpartner. Dat betekent dat van ons zowel steun als confrontatie verwacht mag worden, echter altijd vanuit respect voor de cliënt, voor zijn of haar weg en vanuit het inzicht in het therapeutisch proces.


Henk Dani�ls en Karin van Kruijsdijk
 


Inspiratiebronnen

In onze privésituatie en binnen ons werk laten wij ons inspireren door de transpersoonlijke laag en hebben wij ons verdiept in Zen-meditatie, boeddhisme, de psychologie van Jung, de zijnsgerichte therapie, existentiële therapie, het werk van A.H. Almaas, van Ken Wilber, van Bert Hellinger (familie-opstellingen) en de Mindfulness Based (Aandachtgerichte) benadering. 


Therapie

Je kunt terecht bij Henk Daniëls, Gestalttherapeut en bij Karin van Kruijsdijk, GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd). Therapie bij Henk Daniëls wordt (deels) vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, Karin van Kruijsdijk wordt - met verwijsbrief - vergoed vanuit de Basisverzekering.
Je kunt ook terecht wanneer je de behandeling zelf betaalt, of deze door de werkgever wordt vergoed. 

Lees verder

Mindfulness

Mindfulness betekent aan-
dachtig aanwezig zijn in het hier-en-nu, vanuit een vriendelijke, milde en open houding. Het is een houding en manier van leven die ons, ook in ons werk, inspireert. Karin van Kruijsdijk geeft sinds 2007 Mindfulnesstrainingen. 


 
Lees verder

Coaching

In ons werk en persoonlijk leven komen we situaties tegen waarin we tegen de grenzen van onze mogelijkheden op dat moment aanlopen. Dan is het tijd om de balans op te maken, om na te gaan waar de schoen wringt.Lees verder