Klantwaardering 9


Klantwaardering 9Sinds dit jaar houden we klanttevredenheidsonderzoeken. Het meten van klanttevredenheid wordt steeds vaker gevraagd, oa door verzekeraars. We maken hierbij gebruik van de geadviseerde CQiv-amb vragenlijst. Deze meet de volgende schalen:
- Bejegening door de behandelaar
- Vervulling hulpwensen
- Bereikbaarheid van de praktijk
- Informatievoorziening
- Keuzemogelijkheden
- Evaluatie
- Beoordeling.

Van de behandelaars binnen de praktijk doet Karin van Kruijsdijk mee aan het klanttevredenheidsonderzoek. Dat betekent dat al haar cliënten na afsluiting van de behandeling de CQiv-amb invullen.

Cliënten van Karin van Kruijsdijk waarderen haar behandelingen met een 9.

 

Therapie

Je kunt terecht bij Henk Daniëls, Gestalttherapeut en bij Karin van Kruijsdijk, GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd). Therapie bij Henk Daniëls wordt (deels) vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, Karin van Kruijsdijk wordt - met verwijsbrief - vergoed vanuit de Basisverzekering.
Je kunt ook terecht wanneer je de behandeling zelf betaalt, of deze door de werkgever wordt vergoed. 

Lees verder

Mindfulness

Mindfulness betekent aan-
dachtig aanwezig zijn in het hier-en-nu, vanuit een vriendelijke, milde en open houding. Het is een houding en manier van leven die ons, ook in ons werk, inspireert. Karin van Kruijsdijk geeft sinds 2007 Mindfulnesstrainingen. 


 
Lees verder

Coaching

In ons werk en persoonlijk leven komen we situaties tegen waarin we tegen de grenzen van onze mogelijkheden op dat moment aanlopen. Dan is het tijd om de balans op te maken, om na te gaan waar de schoen wringt.Lees verder