Karin van Kruijsdijk - GZ-Psycholoog

Karin van Kruijsdijk (1953) studeerde andragogiek, is GZ- psycholoog en werkt binnen de Generalistische Basis-GGZ (eerste lijn). Zij volgde na haar universitaire studie de opleiding tot gestalttherapeut aan de School voor Gestalt en Psychosynthese. Karin werkte van 1982 tot 1990 als (voorlichtings-) programmamaakster bij Stug Videoproducties. Zij is sinds 1990 werkzaam bij Daniëls & van Kruijsdijk.

Lid van: NIP
Aangesloten bij Psyzorggroep Overgelder
Opgenomen in het BIG-register, nr. 99052097125

Henk Daniëls en Karin van Kruijsdijk zijn getrouwd en hebben samen twee volwassen kinderen.
Sinds ’80 vinden zij inspiratie in het Boeddhisme en beoefenen zij mindfulness/meditatie.


Therapie

Je kunt terecht bij Henk Daniëls, Gestalttherapeut en bij Karin van Kruijsdijk, GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd). Therapie bij Henk Daniëls wordt (deels) vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, Karin van Kruijsdijk wordt - met verwijsbrief - vergoed vanuit de Basisverzekering.
Je kunt ook terecht wanneer je de behandeling zelf betaalt, of deze door de werkgever wordt vergoed. 

Lees verder

Mindfulness

Mindfulness betekent aan-
dachtig aanwezig zijn in het hier-en-nu, vanuit een vriendelijke, milde en open houding. Het is een houding en manier van leven die ons, ook in ons werk, inspireert. Karin van Kruijsdijk geeft sinds 2007 Mindfulnesstrainingen. 


 
Lees verder

Coaching

In ons werk en persoonlijk leven komen we situaties tegen waarin we tegen de grenzen van onze mogelijkheden op dat moment aanlopen. Dan is het tijd om de balans op te maken, om na te gaan waar de schoen wringt.Lees verder