Individuele therapie

In de individuele therapie werken we met kortdurende trajecten. De lengte van de therapie is afhankelijk van de situatie en de vraag. De duur van eerstelijnspsychologische begeleiding variëert van 5 tot 11 sessies, maar minder is ook mogelijk.
De frequentie van de sessies is afhankelijk van de situatie en wordt in overleg bepaald.

Langer durende ondersteuning

Je kunt bij ons ook terecht voor langer durende ondersteuning of voor een traject waarin sprake is van zelfontwikkeling, zelfontplooiing of zelf inzicht. In dat geval wordt de begeleiding niet vergoed door de zorgverzekeraar.


Therapie

Je kunt terecht bij Henk Daniëls, Gestalttherapeut en bij Karin van Kruijsdijk, GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd). Therapie bij Henk Daniëls wordt (deels) vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, Karin van Kruijsdijk wordt - met verwijsbrief - vergoed vanuit de Basisverzekering.
Je kunt ook terecht wanneer je de behandeling zelf betaalt, of deze door de werkgever wordt vergoed. 

Lees verder

Mindfulness

Mindfulness betekent aan-
dachtig aanwezig zijn in het hier-en-nu, vanuit een vriendelijke, milde en open houding. Het is een houding en manier van leven die ons, ook in ons werk, inspireert. Karin van Kruijsdijk geeft sinds 2007 Mindfulnesstrainingen. 


 
Lees verder

Coaching

In ons werk en persoonlijk leven komen we situaties tegen waarin we tegen de grenzen van onze mogelijkheden op dat moment aanlopen. Dan is het tijd om de balans op te maken, om na te gaan waar de schoen wringt.Lees verder