Aanbod Psychologie en Trainingen

U kunt bij ons terecht voor coaching, psychosociale begeleiding en psychologische hulp. Daarnaast geven we regelmatig Mindfulness- en Zelf-Compassietrainingen
Meer informatie over welke vorm van begeleiding voor u passend is vindt u onder de buttons in de navigatiebalk.

Samen met u kunnen wij werken aan de volgende vragen of problemen:
– angsten
– depressie, somberheid
– overspannenheid, 'burnout'
– werk- en studieproblemen, werkloosheid
– verwerkingsproblemen, bv. rouwverwerking, ziekte of een ander verlies,
– relatieproblemen
– lichamelijke klachten  waar geen medische oorzaak voor is gevonden
– piekeren
– problemen met vriendschappen
– seksuele problemen
– opvoedingsproblemen
– problemen bij het ouder worden
– zingevingsvragen.

We beginnen met een intake (kennismakingsgesprek). U vertelt in dit eerste gesprek wat de klacht of het probleem is waarvoor u hulp zoekt.
Het persoonlijke contact tussen u en uw psycholoog of coach is belangrijk. In de intake heeft u ook de gelegenheid om na te gaan of  u zich prettig voelt bij hem of haar.
Voor een intakegesprek moet u ongeveer een uur uittrekken. Daarna maken we een plan van aanpak dat met u wordt besproken. Vervolgens gaan we samen aan het werk. Vervolgsessies duren drie kwartier. 

 


Therapie

Je kunt terecht bij Henk Daniëls, Gestalttherapeut en bij Karin van Kruijsdijk, GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd). Therapie bij Henk Daniëls wordt (deels) vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, Karin van Kruijsdijk wordt - met verwijsbrief - vergoed vanuit de Basisverzekering.
Je kunt ook terecht wanneer je de behandeling zelf betaalt, of deze door de werkgever wordt vergoed. 

Lees verder

Mindfulness

Mindfulness betekent aan-
dachtig aanwezig zijn in het hier-en-nu, vanuit een vriendelijke, milde en open houding. Het is een houding en manier van leven die ons, ook in ons werk, inspireert. Karin van Kruijsdijk geeft sinds 2007 Mindfulnesstrainingen. 


 
Lees verder

Coaching

In ons werk en persoonlijk leven komen we situaties tegen waarin we tegen de grenzen van onze mogelijkheden op dat moment aanlopen. Dan is het tijd om de balans op te maken, om na te gaan waar de schoen wringt.Lees verder